Kogebog

FRA JORD TIL BORD – I FÆLLESSKAB af Christel Lund Russel, Estrid Haulrich, Lene Rønnest, Camilla Larsen og Cecilie Petersen

FRA JORD TIL BORD – I FÆLLESSKAB er en gennemarbejdet og inspirerende kogebog om netop afgrøder, der egner sig til at madlavning.

Den indeholder opskrifter, hvor de forskellige sæsoners afgrøder bliver benyttet. Udover at være inddelt i sæsonerne, er de også inddelt i de enkelte afgrøder.

Jeg synes den er enormt interessant og jeg anbefaler den til enhver, der godt kunne tænke sig en smule forandring i køkkenet. Med en smule mener jeg, at den indeholder råvarer, som vi alle sammen godt kender i forvejen, men giver nye idéer til, hvordan de kan tilberedes.

Tusind tak for anmeldereksemplaret til Muusmann!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *