Hr. Ferdinand,  Krimi og spænding

MESTER JAKOB af Emilie Schepp

Jeg har ikke før læst noget af Emilie Schepp, men det kommer til at ændre sig nu. Mester Jakob er nemlig en af de mest fængende spændingsromaner, jeg længe har læst! Den er utroligt velkomponeret og ikke mindst spændende lige fra begyndelsen og helt ind til, man har vent den allersidste side.

Rigsadvokaten Jana Berzelius prøver sammen med efterforskerne Mia Bolander og Henrik Levin samt resten af politiet at opklare Havfruemordene. Flere kvinder bliver fundet livløse med benene syet sammen fra kønnet og ned til fødderne i Strömmen. Men der går ikke lang tid, før de kobler Havfruemordene sammen med en gammel sag, hvor den unge Simon Norell slog sine forældre og lillebror ihjel med adskillige knivstik. Men Simon, der er blevet forvaringsdømt på retspsykiatrisk hopspital, ønsker ikke at tale med nogen om det, han har gjort mod sin familie, så politiet må tage andre midler i brug ved at love en anden indsat guld og grønne skove, hvis han får Simon til at tale… inden det er for sent!

TUSIND TAK FOR ANMELDEREKSEMPLARET TIL HR. FERDINAND/ POLITIKENS FORLAG!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *