Gyldendal,  Kolibri

Om samtale af Emma Gad

Gyldendals kolibriserie

Gyldendals kolibriserie er en række udgivelser bestående af små bøger, der har til opgave af sætte fokus på hvert sit emne igennem forskellige forfatteres værker. I denne titel, Om samtale, har Gyldendal samlet tekster fra Emma Gads “Takt og tone” og “Små vink”, hvori hun giver gode råd til, hvordan man mestrer at samtale med andre mennesker.

Nok er disse råd omkring 100 år gamle, men jeg er sikker på, at vi stadigvæk kan lære noget af Emma Gad. Måske endnu mere end nogensinde før.

“Tro ikke at en vigtig sag kan forelægges pr. telefon. I de fleste tilfælde vil det mislykkes. Gå selv, og brug den personlige charme, De råder over.”
– “Små vink”, 1920

Det en fin utroligt lille bog, der for eksempel kan fungere som samlerobjekt, hvis man gerne vil have hele Kolibriserien stående. Ellers kunne jeg godt selv finde på at bruge den som “kort” til for eksempel en konfirmation, rund fødselsdag eller lignende, hvor den vil være lidt mere personlig end et ganske almindeligt kort.

TUSIND TAK FOR ANMELDEREKSEMPLARET TIL GYLDENDAL!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *