Politikens Forlag,  Roman

EN RIGTIG KÆRLIGHED af Tomas Lagermand Lundme

Tomas Lagermand Lundme har forfattet en ufatteligt lang række titler, men “En rigtig kærlighed” er den første, jeg har læst fra hans hånd. Jeg må indrømme, at jeg til at begynde med, var meget skeptisk overfor fortællingen om den mandelige jeg-personen, der hovedkulds forelsker sig i det mandeligt du. Men jo flere sider, jeg vendte, des mere forstående blev jeg over for den anmelderros, forfatteren har modtaget siden udgivelsen.

“En rigtig kærlighed” er en af de mere specielle læseoplevelser, jeg har haft på det seneste, fordi jeg ikke er yderligere imponeret over Lundmes skrivestil, hvor man skal læse utroligt meget ind mellem de ellers så direkte “sort på hvid”-linjerne. Men han tematiserer et væld af emner såsom utroskab, usikkerhed, seksualitet og hateccrimes, som jeg synes er enormt vigtige at sætte fokus på. Jeg kun kan forestille mig, at det må være befriende, at der findes litteratur om emner, der berører en selv, så derfor håber jeg, at denne titel når ud til alle, der kan relatere til emnerne. Den kan måske hjælpe andre med at finde tryghed i sig selv, for kærlighed er kærlighed. En rigtig kærlighed.

TUSIND TAK FOR ANMELDEREKSEMPLARET TIL POLITIKENS FORLAG!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *